Osmoro srpskih atletičara na SP

Izvor: B92, 30.Jul.2013, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osmoro srpskih atletičara na SP

Na predstojećem Svetskom prvenstvu u Moskvi, od 10. do 18. avgusta, Srbiju će predstavljati osmoro atletičara.

Rok za ispunjavanje normi istekao je u ponedeljak u ponoć, a konačan spisak naših atletičara selektor Slobodan Popović objavio je već sledećeg jutra.

Srbiju će na Svetskom prvenstvu predstavljati Asmir Kolašinac u bacanju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kugle, Emir Bekrić na 400 metara prepone, Ivana Španović u skoku u dalj, Amela Terzić na 1.500 metara, Dragana Tomašević u bacanju diska, Tatjana Jelača u bacanju komplja, Mihail Dudaš u desetoboju i Predrag Filipović na 50 kilometara u brzom hodanju.

Naši atletičari su pokazali da se trenutno nalaze u jako dobroj formi i spremni su da se bore sa najboljim atletičarima sveta”, stoji u saopštenju Atletskog saveza Srbije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osmoro srpskih atletičara na SP

Izvor: B92, 30.Jul.2013

Na predstojećem Svetskom prvenstvu u Moskvi, od 10. do 18. avgusta, Srbiju će predstavljati osmoro atletičara...Rok za ispunjavanje normi istekao je u ponedeljak u ponoć, a konačan spisak naših atletičara selektor Slobodan Popović objavio je već sledećeg jutra...Srbiju će na Svetskom prvenstvu...

Nastavak na B92...

Kolašinac i Bekrić predvode Srbiju u Moskvi

Izvor: Sportal.rs, 30.Jul.2013

Srpski atletičari mogli su sinoć do 24h da ispune norme za Svetsko prvenstvo koje se održava u Moskvi od 10. do 18.avgusta 2013.godine. Konačan spisak atletičara, selektor Slobodan Popović objavio je danas.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.