Izvor: Nezavisne Novine, 13.Okt.2017, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osim nahvalio potencijalnog kandidata za selektora BiH

Nakon neuspjeha u kvalifikacijama za Mundijal, mediji u BiH su počeli da traže imena potencijalnih kandidata za novog selektora, s obzirom da je izvjesno da Mehmedu Baždareviću N/FS BiH neće ponuditi novi mandat.

Kao jedan od kandidata se spominje i legendarni Robert Prosinečki, kojeg žele i na klupi Slovenije. Popularni Žuti koji je još uvijek selektor Azerbejdžana nije upoznat da je jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << od kandidata da preuzme selekcije BiH i Slovenije istakavši da ga još uvijek niko nije kontaktirao.

Legendarni bh.stručnjak, Ivica Osim koji bi trebao biti u grupi ljudi koja će voditi pregovore s kandidatima za novog selektora imao je pozitivno mišljenje kada je u pitanju Prosinečki.

„Još mi je pokojni Vlatko Marković govorio da Prosinečki od svih igrača iz vaše sjajne generacije ima najnogometnije razmišljanje. Ako želite naučiti nešto o nogometu, onda teško da postoji bolji učitelj od Žutog. On je čovjek koji sjajno razumije nogomet. Jako ga cijenim. Bio je fantastičan igrač, a na dobrom je putu da bude jednako dobar trener. Vjerujem da je pred njim sjajna budućnost“, rekao je Osim za hrvatski 24sata.hr.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.