“Orlovi” sleteli u Vuhan – neka se spreme Portoriko i Španija (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 05.Sep.2019, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Orlovi” sleteli u Vuhan – neka se spreme Portoriko i Španija (FOTO)

“Orlovi” su prevalili skoro 900 kilometara i sleteli u Vuhan, gde ih očekuju mečevi druge faze Svetskog prvenstva u Kini. U petak (10.30) momci selektora Aleksandra Đorđevića igraće sa Portorikom, a dva dana kasnije (14.30) protivnik će da im bude Španija.
Kvota kladionice MaxBet na pobedu Litvanije protiv Australije je 1.60.
Posle fantastičnih igara u prvoj fazi i , pre svega, ubedljive pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << nad Italijom, jasno je da naša selekcija spada u najuži krug favorita za borbu za najsjajnije odličje. Ukoliko nastave s ovakvim partijama, a nema razloga da tako ne bude, njihovu snagu osetiće i protivnici u drugoj fazi takmičenja. Jedna pobeda deli naše igrače od plasmana u četvrtfinale Mundobasketa.
Naši navijači i te kako veruju u košarkaše. Zato su ispod objave na Instagramu KSS stizale poruke:
– Srećno, šampioni
I:
– Gledate sliku svetskih šampiona.
Idemooo!


The post “Orlovi” sleteli u Vuhan – neka se spreme Portoriko i Španija (FOTO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.