Orlovi doputovali u Jagodinu

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Okt.2013, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orlovi doputovali u Jagodinu

Reprezentacija Srbije doputovala je u Jagodinu, gde će u utorak odigrati poslednju utakmicu grupe A protiv Makedonije u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu.

Reprezentativce su dočekali direktor fudbalskog kluba Jagodina Životije Jeremić i generalni sekretar Slavko Gajin.
„Orlovi” su smešteni u Hotelu „Hil” oko 300 metara od Gradskog stadiona, gde od 18.30 odraditi prvi trening, koji će biti otvoren za javnost.
Predsednik Skupštine grada Jagodine i narodni poslanik Dragan Marković – Palma, primiće u ponedeljak delegaciju Fudbalskog saveza Srbije i reprezentativce na čelu sa selektorom Sinišom Mihajlovićem.
Slekcija Makedonije odlučila je da ne trenira na stadionu Jagodine, već će se za meč sa Srbijom pripremati u Nišu.
Jagodina spremno dočekuje obe reprezerntacije. Sve je spremno, uglancano i sija za veliki spektakl i trijumf Srbije. Stadion prima oko 14.000 gledalaca i ispunjava sve uslove Svetske fudbalske federacije za odigravanje utakmica ovog ranga – rečeno je Tanjugu u upravi kluba.
Utakmica između Srbije i Makedonijom biće odigrana u utorak sa početkom od 20.30.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Pritisak postoji, ali se nadam pobedi (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 14.Okt.2013, 13:45

Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće u utorak (20.30) poslednju kvalifikacionu utakmicu za Svetsko prvenstvo u Brazilu, protiv Makedonije. Utakmica u Jagodini nema rezultatski značaj pošto nijedan od dva nacionalna tima nema šanse da se plasira na Mundijal.

Nastavak na Sportal.rs...

Fudbaleri BiH doputovali u Kaunas

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Okt.2013

SARAJEVO - Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine doputovala je u Kaunas gdje sutra igra posljednju utakmicu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu protiv Litvanije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.