Orlovi stigli u Jagodinu

Izvor: B92, 13.Okt.2013, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Orlovi' stigli u Jagodinu

Fudbalska reprezentacija Srbije doputovala je u Jagodinu, gde će u utorak odigrati poslednju utakmicu grupe A protiv Makedonije u kvalifikacijama za SP 2014.

Reprezentativce su dočekali direktor fudbalskog kluba Jagodina Životije Jeremić i generalni sekretar Slavko Gajin.

"Orlovi" su smešteni u Hotelu "Hill" oko 300 metara od Gradskog stadiona, gde večeras od 18.30 odraditi prvi trening, koji će biti otvoren >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za javnost.

Predsednik Skupštine grada Jagodine i narodni poslanik Dragan Marković - Palma, primiće u ponedeljak delegaciju Fudbalskog saveza Srbije i reprezentativce na čelu sa selektorom Sinišom Mihajlovićem.

Slekcija Makedonije odlučila je da ne trenira na stadionu Jagodine, već će se za meč sa Srbijom pripremati u Nišu.

"Jagodina spremno dočekuje obe reprezerntacije. Sve je spremno, uglancano i sija za veliki spektakl i trijumf Srbije. Stadion prima oko 14.000 gledalaca i ispunjava sve uslove Svetske fudbalske federacije za odigravanje utakmica ovog ranga", rečeno je Tanjugu u upravi kluba.

Utakmica izmedju Srbije i Makedonijom biće odigrana u utorak sa početkom od 20.30.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

'Orlovi' stigli u Jagodinu

Izvor: B92, 13.Okt.2013

Fudbalska reprezentacija Srbije doputovala je u Jagodinu, gde će u utorak odigrati poslednju utakmicu grupe A protiv Makedonije u kvalifikacijama za SP 2014...Reprezentativce su dočekali direktor fudbalskog kluba Jagodina Životije Jeremić i generalni sekretar Slavko Gajin..."Orlovi" su smešteni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.