Orlovi - Prijović heroj, kako oceniti ostale?

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2017, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Orlovi'' - Prijović heroj, kako oceniti ostale?

Posle velikog uspeha naših ''Orlova'', prilika je da na miru ocenimo igru reprezentativaca Srbije. Hajde da večeras ne budemo mnogo kritični. Momci su zaslužli sve pohvale.

Stojković 7.5 - Srećom, večeras nije bio na ozbiljnim iskušenjima kao u Beču pre tri dana, ali sve što je bilo do njega, i ovoga puta je odradio najbolje moguće, ulivajući sugurnost odbrambenoj liniji tima.

Ivanović 7 - Tokom prvog poluvremena van ritma, u nastavku je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << veoma zapažen i u ofanzivi, imao je par pokušaja posle kornera, kao i jedan opasan atak početkom drugog dela igre.

Maksimović 7 - Dobro obavljen posao, da je igrao u Beču, možda bismo već tada obezbedili plasman na Mundijal.

Tošić 7 - Dugo ga nismo gledali u našem nacionalnom timu, ali večeras je u potpunosti opravdao poverenje selektora Muslina.

Rukavina 6.5 - Može bolje, pokazao je to već u ovim kvalifikacijama, nedostajali su njegovi uporebljivi centaršutevi sa desne strane.

Matić 7 - Kao i čitav tim, tokom prvog poluvremena nije bio na svom nivou, u nastavku je sve došlo na svoje mesto. Imao je i najbolju priliku za naš tim pre vodećeg gola Prijovića, kada su gosti sa gol linije uspeli da izbiju loptu posle Matićevog šuta.

Gudelj 7 - Neprimetan u prvom, mnogo konkretniji u drugom poluvremenu. Imao je dobar pokušaj na startu drugog dela igre, potom je odlično izvodio kornere posle koji smo dolazili do ozbiljnih prilika.

Kolarov 6.5 - Nije ovo bilo njegovo veče, ali ne može mu se mnogo toga ni zameriti posle svega.

Ljajić 6.5 - Bljesnuo je par puta tokom prvog poluvremena, kada smo koliko-toliko pretili gostima, ali je imao i neprecizne centaršuteve. Više se očekivalo od njega večeras.

(Prijović od 61.) 8 - Junak utakmice, strelac gola odluke, iako je na terenu proveo tek pola sata. Ponovo se pokazalo da je u tandemu sa Mitrovićem velika opasnost za protivničke mreže i da je sa njima dvojicom na terenu naš tim mnogo opasniji.

Tadić 7 - Navikao nas je tokom kvalifikacija na bolja izdanja, možda nas i razmazio. Večeras nije bio na tom nivou, ali nema mesta ni većim zamerkama.

(Kostić od 88.) - Simbolična minutaža večeras, najvažnije je da se oporavio od povrede.

Mitrović 6.5 - Kao i u Beču, nije se posebno istakao, sve do te pobedonosne akcije, kada je asistirao Prijoviću za gol odluke. Može i on bolje, ali neka to pokaže u Rusiji.

(Milivojević od 77.) - Ušao posle Prijovićvog gola, doprineo dodatnoj sigurnosti u našoj defanzivnoj liniji do kraja meča, kada Gruzijci nisu stvorili više nijednu priliku.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.