Od Svetskog prvenstva do filmskog platna: Muta pozajmljuje glas Pingvinima sa Madagaskara (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Sep.2014, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od Svetskog prvenstva do filmskog platna: Muta pozajmljuje glas "Pingvinima sa Madagaskara" (VIDEO)

Nikolić će svoj glas dati pingvinu Riku, poznatom po majstorijama sa municijom

Sa Svetskog prvenstva pravo na filmsko platno. Poznati košarkaški trener Miroslav Muta Nikolić odlučio je da se oproba u ulozi glumca. On će prema najavi portala MCF MegaCom Film, ujedno i distributera crtaća za našu zemlju, biti specijalni gost sihronizacije dugometražnog 3D filma "Pingvini sa Madagaskara", >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji u naše bioskope stiže 27. novembra.

Muta će svoj glas dati pingvinu Riku, poznatom po majstorijama sa municijom.

Pored Nikolića u ovom projektu učestvuju i Branislav Zeremski, Marko Marković, Milan Antonić, Srđan Timarov, Sloba Stefanović, Milica Janketić i Bojan Žirović.

Sinhronizaciju animiranog 3D filma "Pingvini sa Madagskara" režira Jana Maričić, dok je producent pomenutog ostvarenja Marko Kon.

(FOTO: Screen shot - youtube, MN press)
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

GENIJALNO: Muta Nikolić pozajmljuje glas pingvinu Riku! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Sep.2014

Košarkaški trener i član stručnog štaba reprezentacije Srbije, vicešampiona sveta, Miroslav Muta Nikolić je veoma duhovit čovek. Njegovo košarkaško znanje nikada nije bilo sporno, a sada je rešio da se oproba u jednoj drugoj ulozi… Ode Muta u glumce!. FOTO: STARSPORT.. O čemu se zapravo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.