Obradović odabrao 19 rukometašica za Svetsko prvenstvo

Izvor: RTS, 14.Nov.2019, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović odabrao 19 rukometašica za Svetsko prvenstvo

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović objavio je spisak od 19 igračica na koje racuna na Svetskom prvenstvu u Japanu.
Rukometašice će se okupiti u SC "Kovilovo" u nedelju 17. novembra , a dva dana kasnije otputovaće za Južnu Koreju, gde će od 22. do 25. novembra učestvovati na "Seul Kupu" u konkurenciji domaćina, Rusije i Mađarske.

Na spisku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su: Jovana Risović, Kristina Graovac, Katarina Tomašević, Sanja Radosavljević, Dijana Radojević, Slađana Pop-Lazić, Dragana Cvijić, Željka Nikolić, Ana Kojić, Jovana Stoiljković, Jovana Jovović, Andrea Lekić, Jelena Trifunović, Kristina Liščević, Marija Obradović, Aleksandra Vukajlović, Jelena Lavko, Dijana Števin i Anđela Janjušević. 
Reprezentacija Srbije na SP nalazi se u grupi A sa selekcijama Angole (30.11), Kube (2.12), Norveške (3.12), Holandije (5.12) i Slovenije (6.12).
Po tri najbolje reprezentacije iz svake grupe plasiraće se u glavnu fazu takmičenja (dve grupe po šest), a u olimpijske kvalifikacije izboriće plasman selekcije od drugog do sedmog mesta.
SP se održava od 30. novembra do 16. decembra u japanskom gradu Kumamoto.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.