Obradović: Verovali jesmo, očekivali - ne!

Izvor: Mondo, 01.Jun.2019, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Verovali jesmo, očekivali - ne!

Selektor ženske rukometne reprezentacije "trlja oči" posle trijumfa nad Poljskom u baražu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Najbolje srpske rukometašice "jednom i po" nogom su na Svetskom prvenstvu u Japanu, koje će biti održano u decembru ove godine.

U sjajnoj atmosferi u Zrenjaninu savladale su Poljsku čak sa 14 golova razlike (33:19), što bi trebalo da bude više nego dovoljna >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zaliha pred revanš u Lubinu 6. juna.

"Verovali smo da ćemo da pobedimo, išli smo na to da primimo što manje golova, ali ne mogu da kažem da smo očekivali ovakav rezultat. Devojke su se borile za svaku loptu, želele pobedu i pokazale da igrom i ponašanjem zaslužuju odlazak na SP", izjavio je selektor Ljubomir Obradović.

Iako zadovoljan prikazanim, iskusni stručnjak opomenuo je da posao nije završen.

"Cilj mora da nam bude pobeda i u revanšu. To će značiti da ekipa sazreva i učiniće da dobijemo na samopouzdanju i vrednosti".

Obradović je istakao da ga posebno raduje dobra i lepršava igra u napadu, ocenjujući da reprezentacija u odnosu na neka prethodna okupljanja ima "bolju rotaciju".

Selektor je izrazio zahvalnost zrenjaninskoj publici koja, kako je kazao, prepoznaje dobar rukomet i "zna kada treba da podrži i povede reprezentaciju".

Kristina Liščević i Jovana Stoiljković predvodile su naš nacionalni tim sa po šest pogodaka, a Katarina Krpež Šlezak zatresla je mrežu Poljakinja pet puta.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.