Obradović:Bez kalkulacija i u revanšu

Izvor: RTS, 31.Maj.2019, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović:Bez kalkulacija i u revanšu

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović posle pobede protiv Poljske (33:19) u prvom meču plej-ofa za odlazak na Svetsko prvenstvo u Japanu rekao je da je zadovoljan prikazanim i poručio da će ekipa i u revanšu u Lubinu ići na pobedu.
"Ne mogu reći da smo očekivali ovakav rezultat. Verovali smo da ćemo da pobedimo, išli smo da primimo što manje golova. Devojke >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su se borile, želele pobedu i pokazale da svojom igrom i ponašanjem zaslužuju prolaz na SP u Japanu", izjavio je posle meča Obradović.

On je istakao da ga posebno raduje dobra i lepršava igra u napadu, ocenjujući da reprezentacija u odnosu na neka prethodna okupljanja ima "bolju rotaciju".
Obradović je izrazio zahvalnost zrenjaninskoj publici koja, kako je kazao, prepoznaje dobar rukomet i podržava reprezentaciju u svakom momentu.
Selektor Poljske Ležek Krovicki čestitao je Srbiji na zasluženoj pobedi i najavio da njegov tim neće odustati sve dok ima šanse za prolaz.
"Čestitam Srbiji, mogu da kažem da je apsulutno zašluženo pobedila, vaše igračice bile su bolje u svim elementima igre. Razočaran sam zbog nekih elemenata u našoj igri. Biće teško u revanšu, međutim sportski je nadati se. Pokušaćemo da dobijemo utakmicu", kazao je Ležek u kratkom obraćanju na konferenciji za medije nakon meča.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Bez kalkulacija i u revanšu"

Izvor: B92, 01.Jun.2019, 08:39

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović posle pobede protiv Poljske u prvom meču plej ofa rekao je da je izuzetno zadovoljan.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.