Nova vest
Rukomet

Petak, 31.05.2019.

22:50

"Bez kalkulacija i u revanšu"

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović posle pobede protiv Poljske u prvom meču plej ofa rekao je da je izuzetno zadovoljan.

Izvor: SN

Autor: SN

EPA-EFE/FILIP SINGER

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović posle pobede protiv Poljske (33:19) u prvom meču plej-ofa za odlazak na Svetsko prvenstvo u Japanu rekao je da je zadovoljan prikazanim i poručio da će ekipa i u revanšu u Lubinu ići na pobedu.

"Ne mogu reći da smo očekivali ovakav rezultat. Verovali smo da ćemo da pobedimo, išli smo da primimo što manje golova. Devojke su se borile, želele pobedu i pokazale da svojom igrom i ponašanjem zaslužuju prolaz na SP u Japanu", izjavio je posle meča Obradović.

On je istakao da ga posebno raduje dobra i lepršava igra u napadu, ocenjujući da reprezentacija u odnosu na neka prethodna okupljanja ima "bolju rotaciju". Obradović je izrazio zahvalnost zrenjaninskoj publici koja, kako je kazao, prepoznaje dobar rukomet i podržava reprezentaciju u svakom momentu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve