Izvor: Pančevac-online.com, 15.Jul.2023, 22:29

OVO JE MARIJA KOJA ĆE PREDSTAVLJATI SRBIJU NA SVETSKOM PRVENSTVU U ORANJU Da bi vežbala ore svoje ali i komšijske njive! FOTO i VIDEO

Kraljevo – Srbiju je obišla vest da će nas na takmičenju u oranju u Letoniji u oktobru predstavljati mlada Marija Seočanac iz Novog Sela kod Kraljeva. Ona ima 23 godine i u konkurenciji 50 najboljih orača iz regiona (svi su bili muškarci), Marija je bila apsolutni pobednik izbornog takmičenja u Srbobranu. Kako kaže, prvi put […] The post OVO JE MARIJA KOJA ĆE PREDSTAVLJATI SRBIJU NA SVETSKOM PRVENSTVU U ORANJU Da bi vežbala ore svoje ali i komšijske njive! FOTO i VIDEO appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.