ORLOVI ISPUSTILI POBEDU: Remi Srbije i Rusije na SP

Izvor: Večernje novosti, 11.Jan.2019, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ORLOVI" ISPUSTILI POBEDU: Remi Srbije i Rusije na SP

Rukometna reprezentacija Srbije igrala je večeras nerešeno 30:30 (16:16) protiv Rusije u prvom kolu Grupe A Svetskog prvenstva Rukometna reprezentacija Srbije igrala je večeras nerešeno 30:30 (16:16) protiv Rusije u prvom kolu Grupe A Svetskog prvenstva.Utakmica u Berlinu bila je neizvesna od samog početka do kraja, ali ipak >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pobednika nije bilo. Srbija je u većem delu utakmice bila u prednosti, čak je i u poslednjem minutu imala napad za pobedu, ali je Oleg Grams odbranio šut Lazara Kukića 10 sekundi pre kraja.Najefikasniji u selekciji Srbije bio je kapiten Nemanja Ilić sa šest golova, dok je Vujić postigao pet, a Lazar Nikolić četiri pogotka.PROČITAJTE JOŠ: KRAJ: Srbija-Rusija 30:30 Reprezentaciju Rusije predvodio je Timur Dibirov sa 12 golova, dok je Dmitrij Žitnikov postigao četiri.Srbija će sutra od 20.30 protiv Francuske igrati meč drugog kola Grupe A, dok Rusiju od 15.30 očekuje duel s Korejom.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Peruničić odabrao odlične reči, ovako je tešio Kukića

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2019

Srbija je imala veliku šansu za pobedu....Reprezentacija Srbije nije uspela da savlada Rusiju u prvom kolu Svetskog prvenstva u rukometu koje se održava u Danskoj i Nemačkoj...Srpska reprezentacija je odigrala nerešeno, 30:30, propustili smo veliku šansu da stignemo do pobede jer smo u drugom poluvremenu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.