Peruničić odabrao odlične reči, ovako je tešio Kukića

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2019, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peruničić odabrao odlične reči, ovako je tešio Kukića

Srbija je imala veliku šansu za pobedu...

Reprezentacija Srbije nije uspela da savlada Rusiju u prvom kolu Svetskog prvenstva u rukometu koje se održava u Danskoj i Nemačkoj.

Srpska reprezentacija je odigrala nerešeno, 30:30, propustili smo veliku šansu da stignemo do pobede jer smo u drugom poluvremenu vodili sa 23:19, a na samom kraju smo imali dva gola prednosti koja smo ispustili. Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << toga, imali smo napad za pobedu, Kukić nije uspeo da postigne gol, golman Rusije je sjajno odbranio.

"Rekao sam mu da sam promašio mnogo više nego što će on promašiti. Svi su oni želeli najbolje. Lazarov šut smo svi videli u golu, mnogo sam sličnih udaraca i ja promašio u karijeri. To je nešto sa čim mora da živi", rekao je Nenad Peruničić.

Sledeća utakmica je protiv Francuske u subotu, videćemo koliko može naša reprezentacija u duelu protiv jedne od najjačih reprezentacija sveta.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KNEZ FABREGAS: Španac napustio Čelsi i stigao na jug Francuske!

Izvor: Kurir, 12.Jan.2019, 00:30

Rukometaši Srbije nikako ne mogu da se pomire sa činjenicom da u prvom kolu grupe A Svetskog prvenstva u Nemačkoj i Danskoj nisu uspeli da savladaju Rusiju, koja je na kraju došla do remija i boda - 30:30.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.