O ŠVAJCARCIMA, PIKSIJU, KO ĆE DO SVETSKE TITULE... Tadićeva analiza posle neuspeha Orlova na Mundijalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2022, 09:59

O ŠVAJCARCIMA, PIKSIJU, KO ĆE DO SVETSKE TITULE... Tadićeva analiza posle neuspeha Orlova na Mundijalu

Kapiten se oglasio.

Kapiten srpske reprezentacije Dušan Tadić u razgovoru za Mozzartsport izneo je utiske po ispadanju sa Svetskog prvenstva u Kataru.

Fudbaler Ajaksa očekuje da Dragan Stojković Piksi ostane selektor uprkos neuspehu na Mundijalu.

Mislim da će ovo biti prvi put posle dugo vremena da će ostati isti selektor posle nekog velikog takmicenja i to je odlično za ekipu i za sve u sistemu. A, Švajcarska, voleo bih da ih izvučemo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što da ne - naveo je Tadić.

Desetka srpske selekcije pokušao je da oceni uspeh Orlova u Kataru.

Teško je dati pravu ocenu pošto je bilo i dobrih i loših stvari. Postići pet golova, najviše u našoj grupi je jako dobar podatak, ali primiti osam je jako mnogo da bi se prošlo dalje. U odnosu na prikazano i učinjeno rekao bih da se nalazimo negde na sredini što se tiče skale od jedan do pet.

Tadić je za kraj prognozirao da će ili Brazil ili Francuska doći do svetske titule.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.