Nova medalja za Srbiju, Kadžaji bronza na SP

Izvor: RTS, 16.Sep.2019, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova medalja za Srbiju, Kadžaji bronza na SP

Reprezentativac Srbije u rvanju Mihail Kadžaja osvojio je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Kazahstanu, pošto je u borbi za treće mesto pobedio Poljaka Tadeuša Mihalika 9:1.
On je u disciplini grčko-rimskim stilom do 97 kilograma doneo Srbiji drugu medalju na takmičenju, posle Mate Nemeša (do 67kg).

Kadžaja je ranije obezbedio plasman na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Olimpijske igre u Tokiju sledeće godine. 
Srpski rvač je u borbi za treće mesto pobedio Poljaka Tadeuša Mihalika sa 9:1.
Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je Mihailu Kadžaji osvajanje bronzane medalje u Nursultanu.
"Svaka čast na osvojenoj bronzanoj medalji u Kazahstanu, Mihaile, ponovo si učinio Srbiju ponosnom, a svetu potvrdio da si vrhunski borac. Sa nestrpljenjem očekujemo da se tvoj niz osvajanja medalja započet prošle godine nastavi i na Olimpijskim igrama u Tokiju. Čestitam našem takmičaru, njegovom stručnom štabu i Rvačkom savezu Srbije", naveo je ministar Udovičić.
 
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bronzana medalja za Srbiju!

Izvor: B92, 16.Sep.2019

Reprezentativac Srbije u rvanju Mihail Kadžaja osvojio je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Kazahstanu...On je u borbi za treće mesto pobedio Poljaka Tadeuša Mihalika 9:1, a u disciplini grčko-rimskim stilom do 97 kilograma doneo Srbiji drugu medalju na takmičenju, posle Mate Nemeša (do...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.