Nema je na Svetskom prvenstvu, ali Ivana Španović - blista! (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2019, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema je na Svetskom prvenstvu, ali Ivana Španović - blista! (foto)

Naravno, ona bi najviše volela da je sada na šampionatu od kojeg je mnogo očekivala, ali nema očajavanja, biće još novih prilika za velike uspehe.

Početkom ovog meseca potvrđeno je da naša najbolja atletičarka Ivana Španović neće moći da učestvuje na Svetskom prvenstvu, koje je danas počelo u Dohi.

Razlog je povreda koju je doživela na mitingu u Berlinu i tada nije mogla da sakrije suze zbog saznanja da će propustiti Svetsko prvenstvo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Ipak, naredne godine su Olimpijske igre u Tokiju, svi verujemo da će tamo biti sve u najboljem redu i da će Ivana po ko zna koji put potvrditi svoj vrhunski kvalitet.

Izgleda da ni ona ne očajava, što je potvrdila i svojom najnovijom fotografijom na Instagramu, na kojoj bukvalno - blista.

-

View this post on Instagram

"Don't ever go with the flow, be the flow". Jay-Z

A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic) on Sep 27, 2019 at 8:41am PDT
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Japan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Posle raskida promenila frizuru: Izgleda još lepše FOTO

Izvor: B92, 27.Sep.2019

Naša najbolja atletičarka Ivana Španović nedavno je prekinula dugogodišnju vezu sa fitnes trenerom Vladimirom Kumrićem, a nedugo nakon raskida odlučila je da promeni i frizuru...Ženskoj "tradiciji" da se nakon promena na emotivnom planu dogode i promene na kosi, nije odolela ni Ivana. Ona je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.