Posle raskida promenila frizuru: Izgleda još lepše FOTO

Izvor: B92, 27.Sep.2019, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle raskida promenila frizuru: Izgleda još lepše FOTO

Naša najbolja atletičarka Ivana Španović nedavno je prekinula dugogodišnju vezu sa fitnes trenerom Vladimirom Kumrićem, a nedugo nakon raskida odlučila je da promeni i frizuru.

Ženskoj "tradiciji" da se nakon promena na emotivnom planu dogode i promene na kosi, nije odolela ni Ivana. Ona je vidno promenila svoju frizuru, skratila je šiške, a promena je učinila da Ivana izgleda još lepše.

Verujemo da joj promena prija i da će joj doneti i nove promene na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << emotivnom planu.

Podsetimo, ljubav između atletičarke i fitnes instrukrtora, koja je trebalo da se kruniše brakom, završila se nakon deset godina veze. Oni svoju vezu nisu previše eksponirali, šest godina stariji fitnes trener bio je Ivanina najveća "podrška iz senke".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivana Španović poslije raskida promijenila frizuru

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Sep.2019, 09:34

Naša najbolja atletičarka Ivana Španović nedavno je prekinula dugogodišnju vezu sa fitnes trenerom Vladimirom Kumrićem, a nedugo nakon raskida odlučila je da promijeni i frizuru.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.