Izvor: RTS, 17.Maj.2021, 13:08

Natalija Šadrina osvojila zlato na turniru u Rusiji

Reprezentativka Srbije u boksu Natalijana Šadrina osvojila je zlatnu medalju na Memorijalnom turniru "Konstantin Korotkov", koji je u čast sovjetskog heroja održan u Kabarovsku.
Na ovom prestižnom takmičenju A kategorije učestvovalo je 150 takmičara iz 18 zemalja.

"Zadovoljna i srećna, sa zlatom oko vrata vraćam se za Srbiju. Drago mi je da sam na ovom veoma jakom turniru stigla do najsjajnijeg odličja koje mi donosi novu energiju i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << motiv da nastavim sa jakim radom."
"Cilj u ovoj sezoni je plasman na Svetsko prvenstvo u Beogradu u oktobru ove godine i nova medalja za Srbiju", rekla je Natalija nako osvojenog zlata.
"Verujem da to mogu dostići i svaki naredni dan će biti u znaku priprema za ostvarenje tog cilja", istakla je Šandrina, koja je nedavno bila druga na šampionatu Balkana.

Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

MEMORIJAL KONSTANTIN KOROTKOV: Natalija Šardina osvojila zlatnu medalju na turniru u Rusiji

Izvor: Kurir, 18.Maj.2021, 08:10

Novo zlato za Srbiju u boksu, ovaj put iskovano u bratskoj Rusiji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.