Natalija Šadrina osvojila zlato na turniru u Rusiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2021, 12:21

Natalija Šadrina osvojila zlato na turniru u Rusiji

Reprezentativka Srbije u boksu Natalijana Šadrina osvojila je zlatnu medalju na Memorijalnom turniru "Konstantin Korotkov", koji je u čast sovjetskog heroja održan u Kabarovsku.

Na ovom prestižnom takmičenju A kategorije učestvovalo je 150 takmičara iz 18 zemalja.

"Zadovoljna i srećna, sa zlatom oko vrata vraćam se za Srbiju. Drago mi je da sam na ovom veoma jakom turniru stigla do najsjajnijeg odličja koje mi donosi novu energiju i motiv da nastavim sa jakim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << radom. Cilj u ovoj sezoni je plasman na Svetsko prvenstvo u Beogradu u oktobru ove godine i nova medalja za Srbiju. Verujem da to mogu dostići i svaki naredni dan će biti u znaku priprema za ostvarenje tog cilja“, istakla je Šandrina, koja je nedavno bila druga na šampionatu Balkana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Natalija Šadrina osvojila zlato u Rusiji

Izvor: B92, 17.Maj.2021

Reprezentativka Srbije u boksu Natalija Šadrina osvojila je zlatnu medalju na Memorijalnom turniru "Konstantin Korotkov"...Takmičenje A kategorije je u čast tog Sovjetskog heroja održano..U kategoriji do 60 kg Natalija je bila nerikosnovna na ovom turniru i na kraju Srbiji obezbedila zlato. Na nedavno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.