Naši reprezentativci bronzani na Svetskom prvenstvu u fudbalu za umetnike

Izvor: Večernje novosti, 04.Jun.2018, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naši reprezentativci bronzani na Svetskom prvenstvu u fudbalu za umetnike

Srbija treća na Svetskom prvenstvu u fudbalu za umetnike u Moskvi REPREZENTACIJA Srbije osvojila je treće mesto na Svetskom prvenstvu u fudbalu za umetnike u Moskvi. U izuzetno napetoj utakmici, naši su posle izvođenja jedanaesteraca savladali Veliku Britaniju rezultatom >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << 5:4. Prvo mesto zauzela je Rumunija, dok je domaćin Rusija druga. - Prvi put sam na ovom prvenstvu i najdraže od svega mi je što sam upoznao ove momke i stekao nove prijatelje. Sve je bilo sjajno, i koncerti, i utakmice, i atmosfera - rekao je voditelj i golman Milan Kalinić, koji je u odlučujućoj utakmici odbranio penal i tako doneo pobedu Srbiji. PROČITAJTE I:Muzički spektakl "Impero music week" na Tašmajdanu do 3. juna (VIDEO) Srpska reprezentacija imala je ogromnu podršku ruskih navijača. “Sputnjik” navodi da se sa tribina stadiona “Lokomotiva” prolamalo “Serbija, Serbija” i “Kosovo je Serbija”. Frontmen “Leksington benda” Bojan Vasković vratio se ranije iz Moskve, zbog festivala “Impero mjuzik vik” koji je održan za vikend na “Tašmajdanu”. - Bina mi je najdraži teren, ali volim fudbal koji sam aktivno igrao 11 godina. Da nisam pevač, igrao bih fudbal. Humanitarni fudbalski i muzički festival “Art fudbal” održava se 11. put u Rusiji, kako bi se prikupila sredstva za lečenje teško bolesne dece. Na festivalu učestvuje 16 reprezentacija koje muzikom, kulturom i sportom predstavljaju svoje zemlje. Mi smo prošle godine osvojili četvrto mesto, a sada smo, evo, bronzani.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Srbija treća na Art fudbal festivalu u Moskvi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2018

Umetničko-fudbalska reprezentacija Srbije osvojila je treće mesto u fudbalu i Veliku nagradu (Grand prix) u muzičkom delu takmičenja na osmom festivalu Art fudbal, koje je održano u Moskvi...Prvo mesto u fudbalu osvojila je reprezentacija Rumunije, koja je u finalu pobedila Rusiju...Srbija je u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.