Najluđi potez leta

Izvor: Piplmetar.rs, 07.Avg.2023, 17:30

Najluđi potez leta

Među pripremnim utakmicama u susret Svetskom prvenstvu, večeras su snage odmerile i selekcije Italije i Turske u okviru “Trentino kupa“, a “azuri“ su dobili ovaj meč tek posle produžetka sa 90:89.
Međutim, posebno je zanimljivo kako je zapravo došlo do produžetka.
Italija je vodila sa 75:72, a na oko sedam sekundi pre kraja Spisu je pokušao >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << da overi pobedu “azura“, ali je promašio šut za tri poena. Pod košem Turske loptu je uhvatio Sadik Emir Kabača koji je šutirao preko celog terena i – pogodio za produžetak, 75:75!
Ipak, u dodatnih pet minuta Italija je ipak uspela da izbori pobedu, a najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Simone Fontekio sa 21 poenom.
U senci Kabačinog pogotka ostala je sjajna partija Omera Jurtsevena u selekciji Turske. On je meč završio sa 23 poena (10/14 za dva) i čak 20 skokova, za indeks 33.




Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.