Mundobasket - Zamišljamo kostur, na kojoj strani će biti lakše?

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2019, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mundobasket - Zamišljamo kostur, na kojoj strani će biti lakše?

Srbija i Španija su se plasirale u četvrtfinale, kao i Argentina i Poljska. Čekamo još četiri učesnika koje bismo mogli čak i sutra da saznamo.

Srbija je u četvrtfinalu Svetskog prvenstva nakon četiri pobede na startu Mundobasketa.

Savladani su redom Angola, Filipini, Italija i Portoriko, a na redu je duel sa Španijom prekosutra (nedelja) od 14:30.

Ukoliko naši slave, idu na desnu stranu kostura, a Španci na levu. Prvoplasirani iz naše grupe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ide na drugoplasiranog iz grupe u kojoj su dalje prošli Argentina i Poljska, dakle na poraženog u tom duelu.

Od ostalih, prema rezultatima iz prvog kruga, treba očekivati da Amerikanci kao prvoplasirani prođu na levu stranu žreba, dok bi Grci mogli da izgube skoro sve šanse ukoliko izgube od Amera sutra. Drugoplasirani iz ove grupe, ide na desnu stranu žreba.

U grupi L će biti velika borba koja kreće sutra. Litvanci su sjajan sastav, ali Australija i Francuska imaju sve pobede do sada. Pobednik ove grupe ide na desnu stranu, drugoplasirani u četvrtfinale ide najverovatnije na Amere.

Evo kostura.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.