Mundobasket: Španci i Rusi pobedili, Kina pala nakon produžetka!

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2019, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mundobasket: Španci i Rusi pobedili, Kina pala nakon produžetka!

Poljska slavila protiv domaće selekcije.

Košarkaška reprezentacija Španije pobedila je danas Portoriko sa 73:63 (17:21, 19:14, 21:10, 16:18), u utakmici drugog kola Svetskog prvenstva u Kini.

Španija je upisala drugu pobedu u Grupi C, dok Portoriko ima skor 1/1.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Mark Gasol sa 19 poena, dva manje je ubacio Riki Rubio, dok je Serhio Ljulj postigao devet. U poraženom timu najbolji je bio Jan Klavel sa 13 poena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Košarkaši Španije će u poslednjem kolu igrati protiv Irana, dok će se Tunis i Portoriko boriti za drugo mesto.

Pobedu su upisali i košarkaši Rusije, koji su sa 97:73 pobedili Južnu Koreju u drugom kolu Grupe B.

Rusiju su do druge pobede na šampionatu vodili Vitalij Fridzon i Andrej Voroncevič sa po 13 poena, dok su Andrej Zubkov i Mihail Kulagin dodali po 11.

Košarkaši Poljske su posle produžetka slavili protiv Kine sa 79:76, u drugom kolu Grupe A. Poljska sada ima dve pobede, a Kina pobedu i poraz.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠPANCI POSLE DOSTA MUKE DO POBEDE NAD PORTORIKOM: Rusija lako sa Južnom Korejom!

Izvor: Kurir, 02.Sep.2019

Košarkaška reprezentacija Španije pobedila je danas Portoriko sa 73:63 (17:21, 19:14, 21:10, 16:18), u utakmici drugog kola Svetskog prvenstva u Kini.

Nastavak na Kurir...

Šilb ubacio šest trojki i doneo pobedu Češkoj nad Japanom

Izvor: B92, 03.Sep.2019, 12:44

Košarkaška reprezentacija Češke je savladala Japan sa 89:76 u drugoj utakmici Grupe E Svetskog kupa u Kini...Posle startnog egala, Češka je uspela da preuzme kontrolu nad utakmicom i da tri četvrtine reši u svoju korist...Sjajnu partiju je pružio nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Blejk Šilb,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.