Milica Mandić prvak sveta!

Izvor: Press, 30.Jun.2017, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Mandić prvak sveta!

Milica Mandić osvojila je titulu prvaka sveta u tekvondou
Foto: profimedia
Milica Mandić osvojila je zlato na Svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji. Ona je u finalu šampionata u kategoriji do 73 kilograma pobedila aktuelnu olimpijsku prvakinju Hjori Oh sa 17:13
Mandić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << olimpijska pobednica iz Londona, donela je Srbiji drugo zlato u Mudžuu, posle Vanje Stanković (do 49 kg), osvojivši svoju drugu svetsku medalju nakon bronze pre šest godina, takođe u Južnoj Koreji.
Vest o Milicinom uspehu stigla je i do ministara i poslanika koji raspravljaju o izboru nove Vlade u Skupštini Srbije.
Mandatarka za sastav nove Vlade odmah je uputila čestitke zlatnoj Milici.
"Divna vest. Milica je zlatna", rekla je Brnabić.
Čestitke je uputio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
„Borbenost, istrajnost i ogromna želja doveli su Vas do najvišeg trona, a Srbiji doneli veliku radost. Svaka čast!", stoji u čestitki predsednika Republike.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Doček svetske šampionke Vanje Stanković u Beogradu

Izvor: RTS, 30.Jun.2017

. Vanja Stanković, osvajačica prve zlatne medalje za Srbiju na Svetskom prvenstvu u tekvondo kategoriji do 49 kilograma, stigla je jutros na beogradski Aerodrom "Nikola Tesla". Na povratku iz Južne Koreje uz porodicu, prijatelje i brojne navijače Vanju je dočekala i ekipa RTS-a.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.