Meksiko izborio plasman na Mundijal

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2017, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meksiko izborio plasman na Mundijal

Fudbalska reprezentacija Meksika izborila je plasman na Mundijal u Rusiji posle pobede nad Panamom 1:0, u CONCACAF zoni kvalifikacija.

Meksikanci su na čuvenom stadionu Asteka u Meksiko Sitiju slavili golom napadača PSV-a Irvinga Lozana u 53. minutu, samo dva minuta nakon što je ušao u igru.

Selekcija Meksika zauzima prvo mesto kvalifikacijama u CONCACAF sa 17 bodova tri kola pre kraja, devet više od Hondurasa koji je četvrti.

Pre Meksika mesto na Mundijalu naredne godine, pored domaćina Rusije, obezbedili su Brazil, Iran i Japan.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Japan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kalkulacije - Koliko Srbiji još treba bodova do plasmana na Mondijal? (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2017

Predstojeća četiri dana imaće ogroman značaj za aspiracije fudbalske reprezentacije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Mogu li naredne dve utakmice da budu odlučujuće?..Fudbalska reprezentacija Srbije danas od 18 časova igra prvu od poslednje četiri utakmice u kvalifikacijama za Svetsko...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.