Mari i Novak na egzibiciji u Harlingam klubu

Izvor: B92, 28.Jun.2023, 10:24

Mari i Novak na egzibiciji u Harlingam klubu

Endi Mari, bivši broj jedan svetskog tenisa, prijavio je učešće na egzibiciji Harlingam kluba.

U pitanju je "Đorđo Armani tenis klasik" turnir koji se održava od 27. do 1. jula na terenima Harlingam teniskog kluba u Londonu.

Biće to ujedno i njegova poslednja provera pred nastup na trećem grend slemu sezone, na Vimbldonu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Mari će na ovoj egzibiciji zameniti prvog tenisera sveta, Španca Karlosa Alkarasa, koji je posle trijumfa na Kvinsu otkazao učešće.

Španski teniser uoči Vimbldona ima manji problem sa preponama pa je rešio da odmori do početka nezvaničnog prvenstva sveta u tenisu.

Alkaras je ipak ostavio mogućnost da se na takmičenju pojavi u petak.

Inače, prva zvezda turnira je vimbldonski šampion Novak Đoković, a tu su i Kasper Rud, Dominik Tim, Aleksander Zverev, Holger Rune, Kameron Nori, Stan Vavrinka, Frensis Tijafo, Jirži Lehečka i Luka van Aš.

Novaku će ovo biti prvo pojavljivanje na terenima po osvajanju Rolan Garosa, ujedno i jedina priprema za odbranu titule na Vimbldonu.

Đoković će na teren izaći u četvrtak 29. juna, u drugom meču dana, a protivnik mu je Amerikanac Frensis Tijafo.

Pre njega igraće Kameron Nori protiv Kaspera Ruda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rune bolji od Marija na egzibiciji, Novak izlazi na teren

Izvor: B92, 29.Jun.2023, 08:29

Endi Mari je poražen od Holgera Runea na egzibiciji "Đorđo Armani tenis klasik" u Harlingam klubu u Londonu...Od Britanca je bio bolji šesti teniser sveta, Danac Holger Rune koji je slavio rezultatom 6:4, 6:4...Poraz ne mora ništa da znači s obzirom da je Mari pokazao da je u veoma dobroj formi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.