Mandžukić: Bićemo spremni, Modriću Zlatna lopta

Izvor: N1 televizija, 10.Jul.2018, 02:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mandžukić: Bićemo spremni, Modriću "Zlatna lopta"

Nakon što je hrvatska reprzentacija na putu do polufinala Svetskog prvenstva imala dve dramatične utakmice koje su rešene lutrijom jedanaesteraca, glavno je pitanje da li će se Vatreni fizički oporaviti do srede i moskovskog duela protiv Engleske.

"Mi smo spremni već danas, toliko želimo da igramo to polufinale. Nema niti jednog igrača koji će se žaliti. Ne brinite, bićemo spremni," poručio je napadač Mario Mandžukić.

"Ne znam kako >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ćemo igrati protiv Engleske. Juče smo imali slobodan dan, sada su ispred nas dva treninga i još nismo razgovarali o taktici."

Mandžukić je u dresu Bajerna osvojio Ligu šampiona, a korak do evropskog trona je bio je i s Juventusom, ali poručio je kako se ništa ne može uporediti sa igranjem u reprezentaciji.

#croatia#hrvatska#iznadsvihhrvatska#passion#worldcup2018#stepbystep#neverstop#mm17pic.twitter.com/e0cflWy7De

"Ništa se ne može uporediti sa osećajem kao kada igraš za reprezentaciju. Ovo je nešto posebno. Ne sada, već sve ove godine. Sada smo jako blizu, svesni smo toga i želimo dati sve od sebe."

Deo stručnjaka smatra kako će hrvatska prednost u polufinalu biti iskustvo igrača kao što su Modrić, Rakitić, Mandžukić, Lovren... dok je na engleskoj strani mladost.

"Slažem se da imamo iskusne igrače, ali imamo i odlične mlade igrače zato smo i toliko dobri. Šanse su 50-50 posto i sve četiri ekipe u polufinalu su sjajne. No, nema straha, verujemo u sebe."

Komentarisao je i tvrdnje kako je Modrić jedan od glavnih kandidata za 'Zlatnu loptu' koja se dodeljuje najboljem igraču Svetskog prvenstva.

⚪️ Good morning! ⚪️#BeProud#FlamingPride#Family#WorldCup#Vatrenipic.twitter.com/RQcfBuQIUD

"Dugo godina igramo zajedno, ne samo u reprezentaciji, već smo igrali i u klubu. On sve ovo zaslužuje. Njegov uspeh traje godinama. On je naš kapiten koga pratimo. Nadam se da će dobiti Zlatnu lotu jer je zaslužuje."

#WorldCup semifinals coming up?

Stay calm and keep practising.#BeProud#Croatia#CROENG#Family#Vatrenipic.twitter.com/IX3mkzEpag

Strane novinare je najviše zanimalo kako je Dalić u tako kratko vreme uspeo da preporodi igru hrvatske reprezentacije.

"Dalić je jednostavan, puno razgovara sa igračima. Smiren je što dobro utiče na igrače. Nikada nije ljut i nervozan i tu mirnoću prenosi na nas," rekao je hrvatski napadač. (h)

#CRO secret weapon against @England?

@MarioMandzukic9#CROENG#WorldCup#Vatrenipic.twitter.com/f0xdXrOSUf
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.