MOBILIZACIJA: Fudbaleri i košarkaši VAS ZOVU da podržite Srbiju protiv Velsa (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2017, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOBILIZACIJA: Fudbaleri i košarkaši VAS ZOVU da podržite Srbiju protiv Velsa (VIDEO)

Orlovi sutra od 20.45 igraju važan meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Reprezentacija Srbije sutra od 20.45 časova na stadionu ''Rako Mitić'' dočekuje selekciju Velsa, direktnog konkurenta u jednom od najvažanijih mečeva kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će se naredne godine održati u Rusiji. Uzevši u obzir važnost meča, brojni poznati sportisti, među kojima su i fudbaleri Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zatim košarkaški Crvene zvezde i Partizana podržali su reprezentaciju Srbije i pozvali navijače da u nedelju ispune stadion do poslednjeg mesta.

ZVEZDA ZOVE: Svi imamo isti cilj, a to je POBEDA Orlova

UZ OVAKVU PODRŠKU NE MOGU DA IZGUBE: Evo ko DOLAZI na stadion da BODRI Orlove protiv Velsa (FOTO)

Podršku Orlovima pružili su bivši reprezentativci Dragan Stojković Piksi i Marko Pantelić, ali i momci koji će sutra voditi bitku za zbodove protiv Velšana, Luka Milivojević i Aleksandar Mitrović.

SVI UZ SRBIJU: Partizanovci zovu na meč protiv Velsa (VIDEO)

Nemanja Matić bez kojeg reprezentacija Srbije ne može više ni da se zamisli takođe je pozvao navijače da pruže podršku Orlovima, a isto su učinili Aleksandar Luković, Miroslav Vulićević, kao i Miloš Ninković iz daleke Australije.

FOTO UBOD: Dušanu Tadiću je bilo baš VRUĆE na treningu! (FOTO)

Poziv su uputili i košarkaši Crvene zvezde i Partizana. Marko Simonović i kapiten crno-belih Novica Veličković apelovali su da stadion ''Rajko Mitić'' bude ispunjen do poslednjeg mesta kako bi se Orlovi za korak približili plasmanu na SP u Rusiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.