MK Grupa ostaje uz Orlove! (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2016, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MK Grupa ostaje uz ''Orlove''! (foto)

Početak priprema naše košarkaške reprezentacije za predstojeći kvalifikacioni turnir za OI obeležilo je i produženje saradnje MK Grupe sa Košarkaškim savezom Srbije.

Pomenuta kompanija već treću godinu zaredom pruža podršku KSS-u i našem nacionalnom timu, a potpisivanju novog ugovora danas su priisustvovali i reprezentativci na čelu sa selektorom Aleksandrom Đorđevićem.

Tom prilikom, Đorđević je istakao značaj ove saradnje.

''Izuzetno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nam znači podrška kompanije MK Grupe. Drago nam je što su sa nama prijatelji koji su nas i ranije podržavali. Nadamo se da će se istorija ponoviti'', poručio je 'Sale Nacionale', aludirajući na uspeh na Svetskom prvenstvu pre dve godine.

Ugovor je potpisan u beogradskom hotelu ''Kraun Plaza'', ispred KSS to je učinio Andrija Kleut, a u ime MK Grupe njen predsednik Miodrag Kostić.



''Podrška talentovanim pojedincima i grupama oduvek je bila sastavni deo naše strategije i poslovanja. Drago nam je što je kompanija MK Grup, kao i do sada, uz Košarkaški savez Srbije.

Kopaonik je bio početna stanica košarkaške reprezentacije za pohod na srebrnu medalju osvojenu pre dve godine na Svetskom prvenstvu u Madridu.

Ovoga puta, nadamo se da će naši momci pobediti na kvalifikacionom turniru i da ćemo se ponovo videti, ali na njihovim pripremama, u hotelu 'Grand' na Kopaoniku, uz želju da ponove i nadmaše uspeh iz Madrida'',
poručio je Miodrag Kostić posle potpisivanja ugovora.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.