MILAN GUROVIĆ UŽIVO U PROGRAMU OPLEO PO ORLOVIMA: Treba da ih bude sramota zbog ovakve utakmice!

Izvor: Kurir, 10.Sep.2019, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILAN GUROVIĆ UŽIVO U PROGRAMU OPLEO PO ORLOVIMA: Treba da ih bude sramota zbog ovakve utakmice!

Nekadašnji košarkaš Milan Gurović posle poraz Srbije od Argentine u četvrfinalu Svetskog prvenstva, izneo je niz kritika na račun izabranika Aleksandra Djorđevića.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gurović opleo po "orlovima". Treba da ih bude sramota

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Sep.2019

Nekadašnji košarkaš Milan Gurović poslije poraz Srbije od Argentine u četvrfinalu Svjetskog prvenstva, iznio je niz kritika na račun izabranika Aleksandra Đorđevića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Gurović: Sramota kako su dopustili ovu utakmicu

Izvor: B92, 10.Sep.2019

Nekadašnji košarkaš Milan Gurović posle poraz Srbije od Argentine u četvrfinalu Mundobasketa, izneo je niz kritika na račun izabranika Aleksandra Đorđevića..."Ne sviđa mi se atmosfera, videli smo kakva je energija na klupi Argentine, na našoj klupi su svi bili pasivni. Treba da ih bude sramota...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.