DELIRIJUM NA AERODROMU Srpske heroine sletele u Beograd! (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 09.Sep.2019, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELIRIJUM NA AERODROMU Srpske heroine sletele u Beograd! (FOTO)

Odbojkašice Srbije, evropske šampionke, sletele su na aerodrom “Nikola Tesla”! Odmah po pojavljivanju devojaka nastao je opšti haos. Navijači koji su se okupili na aerodromu, napravili su ambijent za pamćenje.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Srbija, Srbija – orilo se aerodromom.
Navijači, ali i rodbina devojaka, dali su samo šlagort za ono što sledi kasnije, ispred Skuptšine Beograda. Narod se već okupio i sa nestrpljenjem čeka izabranice Zorana Terzića.
Sve reprezentativke su na aerodormu dobile cveće…
Srpkinje su u prestonicu Srbije stigle redovnom linijom “Turkiš airlajns” iz Istanbula. Let je kasnio oko sat i po. Za sada nije poznato kada će da počne doček “na balkonu”…
Srpske odbojkašice oduševile i komšije


The post DELIRIJUM NA AERODROMU Srpske heroine sletele u Beograd! (FOTO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

CIRKUS Policija u Severnoj Makedoniji uhapsila sedmoricu na meču trećeligaša

Izvor: 011vodič.com, 10.Sep.2019, 00:01

Policija u Ohridu je potvrdila da je uhapsila osam navijača fudbalskog trećeligaša iz sela Volino, zbog suprotstavljanja policajcima kada su pokušali da privedu jednog od njih, koji je nezadovoljan suđenjem, hteo da tuče arbitra.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.