Loris: Utakmica protiv Španije nije odlučujuća

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Mar.2013, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loris: Utakmica protiv Španije nije odlučujuća

Golman reprezentacije Francuske Ugo Loris rekao je da predstojeća kvalifikaciona utakmica za Svetsko prvenstvo 2014. protiv Španije nije odlučujuća.
– Očekuje nas ižuetno težak meč, ali večerašnja utakmica nije odlučujuća. Posle duela sa Španijom očekuju nas još tri meč i tu će se odlučivati ko će ići na Mundijal – rekao je Loris za agenciju AFP.
Francuska u Grupi I kvalifikacija za SP u Brazilu trenutno zauzima prvo mesto sa 10 bodova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << dva više od Španije.
– Situacija u grupi je dobra za nas, ali ne smemo da se opustimo. Trebalo bi da odigramo dobro večeras, kao što smo igrali u drugom poluvremenu u prvoj utakmici u Madridu, ako želimo da pobedimo – kazao je Loris.
Golman Totenhema istakao je da njegovi saigrači moraju da budu dorasli zadatku protiv svetskog prvaka i dodao da veruje u sposobnosti svog tima.
– Moramo da budemo na visini zadatka protiv najboljeg tima na svetu. Španci će nam stvarati probleme, ali znam da možemo i mi njima. Verujem u sposobnosti svojih saigrača, verujem u dobar rezultat – zaključio je Loris.
Francuska je u oktobru na Vinsente Kalderonu u poslednjem minutu utakmice došla do izjednačenja protiv Španije (1:1).
Trikolori će večeras u Parizu na stadionu „Francuska” u 21.00 dočekati Španiju u utakmici 5. kola Grupe I kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Loris: Meč sa Špancima ne odlučuje

Izvor: B92, 26.Mar.2013

Golman fudbalske reprezentacije Francuske Igo Loris rekao je da predstojeća kvalifikaciona utakmica za SP 2014. protiv Španije nije odlučujuća...Francuska u Grupi I kvalifikacija za SP u Brazilu trenutno zauzima prvo mesto sa 10 bodova, dva više od Španije..."Očekuje nas izuzetno težak meč,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.