Loris: Meč sa Špancima ne odlučuje

Izvor: B92, 26.Mar.2013, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loris: Meč sa Špancima ne odlučuje

Golman fudbalske reprezentacije Francuske Igo Loris rekao je da predstojeća kvalifikaciona utakmica za SP 2014. protiv Španije nije odlučujuća.

Francuska u Grupi I kvalifikacija za SP u Brazilu trenutno zauzima prvo mesto sa 10 bodova, dva više od Španije.

"Očekuje nas izuzetno težak meč, ali ova utakmica nije odlučujuća. Posle duela sa Španijom očekuju nas još tri meč i tu će se odlučivati ko će ići na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mundijal", rekao je Loris za agenciju AFP.

"Situacija u grupi je dobra za nas, ali ne smemo da se opustimo. Trebalo bi da odigramo dobro večeras, kao što smo igrali u drugom poluvremenu u prvoj utakmici u Madridu, ako želimo da pobedimo", kazao je Loris.

Golman Totenhema istakao je da njegovi saigrači moraju da budu dorasli zadatku protiv svetskog prvaka i dodao da veruje u sposobnosti svog tima.

"Moramo da budemo na visini zadatka protiv najboljeg tima na svetu. Španci će nam stvarati probleme, ali znam da možemo i mi njima. Verujem u sposobnosti svojih saigrača, verujem u dobar rezultat", zaključio je Loris.

Francuska je u oktobru na Vinsente Kalderonu u poslednjem minutu utakmice došla do izjednačenja protiv Španije (1:1).

Trikolori će na stadionu "Francuska" u Sen Deniju dočekati Španiju od 21 čas, u utakmici 5. kola grupe I kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Loris: Meč sa Špancima ne odlučuje

Izvor: OkRadio.rs, 26.Mar.2013

Golman fudbalske reprezentacije Francuske Igo Loris rekao je da predstojeća kvalifikaciona utakmica za SP 2014. protiv Španije nije odlučujuća. Francuska u Grupi I kvalifikacija za SP u Brazilu trenutno zauzima prvo mesto sa 10 bodova, dva više od Španije. "Očekuje nas izuzetno težak meč,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.