Izvor: Beta, 15.Nov.2011, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liban pobedio Južnu Koreju

BEJRUT, 15. novembra 2011. (Beta-AP) - Fudbalska reprezentacija Libana napravila je veliko iznenadjenje u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014, pošto je na svom terenu pobedila Južnu Koreju sa 2:1.

Ali al Sadi doveo je Liban neočekivano u vodjstvo već u 5. minutu, ali je onda poništio svoj učinak pošto je skrivio penal, koji je iskoristio Korejac Ku Dža Čeol u 20. minutu.

Abas Atvi je povratio vodjstvo Libana iz penala u..

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Libanci u šoku posle pobede nad Južnom Korejom u kvalifikacijama za Mondijal

Izvor: Blic, 15.Nov.2011

Fudbaleri reprezentacije Libana u šoku su dočekali kraj utakmice u kojoj su, u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014, pobedili Južnu Koreju sa 2:1...Ali al Sadi doveo je Liban u neočekivano vođstvo već u 5. minutu, ali je onda "poništio" svoj učinak pošto je skrivio penal, koji je iskoristio...

Nastavak na Blic...

Liban pobedio Južnu Koreju

Izvor: NaDlanu.com, 15.Nov.2011

BEJRUT, 15. novembra 2011. (Beta-AP) - Fudbalska reprezentacija Libana napravila je veliko iznenadjenje u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014, pošto je na svom terenu pobedila Južnu Koreju sa 2:1... BEJRUT, 15. novembra 2011. (Beta-AP) - Fudbalska reprezentacija Libana napravila je veliko iznenadjenje...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.