Legenda Hajduka: Zar da pričam da nisam igrao za Jugoslaviju?

Izvor: B92, 29.Nov.2023, 18:10

Legenda Hajduka: Zar da pričam da nisam igrao za Jugoslaviju?

Od 25. do 29. novembra u Ulcinju je održan drugi po redu Ulcinjski mundijal prijateljstva, koji je okupio brojne legende sporta iz regiona.

Oni su se družili i dobro zabavili u prethodna četiri dana, a jedan od gostiju bio je i proslavljeni jugoslovenski fudbaler Ivan Gudelj.

"Ovakvi događaji kao ovdje u Ulcinju služe da se okupljamo i podsećamo da fudbal i sport u celini imaju veliku istoi na ovim prostorima. Kroz sve ove sadašnje države ili bivšu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jugoslaviju prošla je sila velikih igrača. To je istorija. A nju ne možemo brisati. Šta, da li bih ja sada trebalo da kažem da nisam igrao u reprezentaciji Jugoslavije da bih se dodvoravao nekome? To su gluposti! Pa, bila je čast igrati za reprezentaciju koja je predstavljala 22 miliona ljudi", rekao je Gudelj.

Potom se osvrnuo na situaciju u hrvatskom prvenstvu.

"Hajduk je poseban klub, to pokazuju navijači koji su nešto... Ja bih rekao ovako, navijači i Hajduk su jedna duša i jedno telo. Hajduk od 2005. nije bio prvak. Mislim da je vreme ove godine i da postoje sve predispozicije, a kad se to dogodi, svi dođite u Split da doživite tu atmosferu i vidite šta će ti predivni navijači prirediti", najavio je Gudelj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.