LEPOTICE: Preči stajling od medalje

Izvor: Kurir, 20.Avg.2013, 07:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPOTICE: Preči stajling od medalje

Kurir vas upoznaje s najneobičnijim učesnicama na Svetskom prvenstvu u Moskvi

Luđe od sporta...

Svetsko prvenstvo u atletici održano u Moskvi ovog meseca bilo je zanimljivo iz više razloga - osim izvanrednih sportista i njihovih nastupa, imali smo priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da vidimo i pripadnice lepšeg pola u najneobičnijim izdanjima! Najbolje atletičarke iz celog sveta okupile su se u ruskoj prestonici, a neke od njih su svojom ekscentričnošću, tetovažama, frizurama i pirsinzima na neobičnim mestima privukle pažnju foto-reportera!

Osim atletičarki, koje su sve šokirale svojim izgledom, tu su i dve devojke koje bi definitivno dobile medalju za najluđi gest na Svetskom prvenstvu! Reč je, naravno, o Ruskinjama, koje su nakon osvajanja zlatne medalje u štafeti poljupcem u usta proslavile uspeh i zasenile sve druge događaje tog dana.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

LEPOTICE: Preči stajling od medalje

Izvor: Dzungla.org, 20.Avg.2013

Kurir vas upoznaje s najneobičnijim učesnicama na Svetskom prvenstvu u Moskvi OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.