Košarkaši Srbije dobili rivale na SP za igrače do 19 godina

Izvor: B92, 28.Apr.2021, 21:25

Košarkaši Srbije dobili rivale na SP za igrače do 19 godina

Muška košarkaška reprezentacije Srbije igraće na Svetskom prvenstvu za igrače do 19 godina u Letoniji u B grupi sa Portorikom, Iranom i domaćinom Letonijom.

To je odlučeno žrebom FIBA koji je održan tokom dana u Berlinu.

Svetski kup igraće se u gradovima Riga i Daugvapils od 3. do 11. jula ove godine.

U A grupi su Senegal, Kanada, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Litvanija i Japan, u C grupi takmičiće se Argentina, Francuska, Koreja i Španija, a u D grupi Turska, Mali, Australija i SAD.

Srbija je žrebana iz drugog šešira u kome su bili i Francuska, Litvanija i Turska.

U prvom šeširu su bili SAD, Kanada, Španija i domaćin Letonija, u trećem Australija, Koreja, Japan i Iran, a u četvrtom Argentina, Portoriko, Mali i Senegal.

Srpski nacionalni tim do 19 godina na Svetskom prvenstvu sa klupe će voditi trener Zoran Lukić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Orlovi" na Evrobasketu u grupi u Pragu

Izvor: RTS, 29.Apr.2021, 14:07

Košarkaška reprezentacija Srbije igraće naredne godine na Evrobasketu u Grupi D u Pragu, zajedno sa selekcijama Češke, Poljske, Finske, Izraela i Holandije, određeno je žrebom u Berlinu. . Izabranici Igora Kokoškova naredne godine igraće na Evropskom prvenstvu u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.