Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Jun.2018, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolumbijski pevač prijavio krađu na Svetskom prvenstvu

Ruska policija saopštila je da su stvari vredne 800.000 dolara ukradene iz hotelske sobe kolumbijskog pevača Malume u Moskvi, dok je on bio na utakmici kolumbijske reprezentacije.

Mediji su preneli da je među ukradenim stvarima više luksuznih satova, mnogo nakita i drugih predmeta.

Prema navodima policije, lopov je ušao u sobu predstavljajući se kao Malumin gost. Nije jasno kada je došlo do krađe, a istraga je u toku.

Maluma je danas bio u Saransku, gde je Kolumbija izgubila od Japana sa 2:1.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Kolumbijski pevač prijavio kradju na Svetskom prvenstvu

Izvor: Beta, 19.Jun.2018

Ruska policija saopštila je da su stvari vredne 800.000 dolara ukradene iz hotelske sobe kolumbijskog pevača Malume u Moskvi, dok je on bio na utakmici kolumbijske reprezentacije.Mediji su preneli da je medju ukradenim stvarima više luksuznih satova, mnogo nakita i drugih predmeta.Prema navodima policije,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.