Kolaković: Srebrni momci su pravi heroji (FOTO)

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Okt.2013, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolaković: Srebrni momci su pravi heroji (FOTO)

Selektor reprezentacije Srbije Igor Kolaković rekao je da su igrači koji su na Svetskom prvenstvu do 23 godine u Brazilu osvojili srebro svojim odnosom prema zemlji i nacionalnom timu pokazali da su istinski heroji.
(FOTO: N. Negovanović)
Ovi momci su pravi heroji. Nisu samo bili emotivno ispražnjeni zbog prvenstva Evrope u Kopenhagenu, već i zbog ozbiljnih povreda, ali pokazali su da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << reprezentacija iznad svega i da je ta tradicija odnosa prema ovom sportu izuzetna. Nadam se da će će i naredne generacije imati takav odnos – rekao je Kolaković na konferenciji za medije na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“.
On je dodao da je ostala žal zbog poraza od Brazila od 3:2 u finalu SP.
Prisustvovali smo velikom odbojkaškom takmičenju, prvom prvenstvu sveta za igrace do 23. godine. To je bila sjajna ideja da momke, koji nemaju previše prilika da u reprezentaciji prikažu svoje umeće, osim u našoj, i odlična priprema za naredne Olimpijske igre. Prvenstvo je bilo sjajno organizovano, igrali smo bolje iz dana u dan i ostala je žal zbog zlatne medalje. Poraz u finalu, međutim, može da ima dobru stvar, jer će da nas tera da naredna takmičenja igramo sa još većim ambicijama – rekao je Kolaković.
Vicešampione sveta na aerodromu dočekali su čelnici Odbojkaškog saveza Srbije (OSS) na čelu sa predsednikom Aleksandrom Boričićem.


Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Kolaković: Ovi momci su heroji

Izvor: Studio B, 15.Okt.2013

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković rekao je danas da su igrači koji su na Svetskom prvenstvu do 23 godine u Brazilu osvojili srebro svojim odnosom prema zemlji i nacionalnom timu pokazali da su istinski heroji..."Ovi momci su prvi heroji. Nisu samo bili emotivno ispražnjeni...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.