Kokeza: Popio sam četiri bensedina, Mundijal je veliki uspeh

Izvor: MozzartSport.com, 10.Okt.2017, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokeza: Popio sam četiri bensedina, Mundijal je veliki uspeh

"Nadam da će država stati iza fudbala i ovim putem apelujem da se pomogne u poboljšanju infrastrukture širom zemlje", poruka je predsednika FSS-a

Smogao je predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza snage i da se našali posle teških 90 minuta i pobede nad žilavim Gruzinima (1:0) koja je odvela Orlove na Svetsko prvenstvo u Rusiju.

"Šta da komentarišem, morao sam da popijem četiri bensedina u drugom poluvremenu.  Poslednjih 15 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << minuta, od gola Prijovića, kao da se igralo sat vremena. Nikad kraja", istakao je prvi čovek srpskog fudbala.

Potom je usledio i ozbiljan ton.

"Ovo je jako veliki uspeh. Posle osam godina smo na Svetskom prvenstvu. Iz našeg okruženja niko se još nije kvalifikovao. Uzivamo u ovom uspehu, koji je kruna svega što smo uradili, a posle plasmana Zvezde i Partizana u Ligu Evrope. Od srca čestitam selektoru Muslinu, stručnom štabu i igračima", istakao je Kokeza.

Predsednik FSS-a je naglasio da je ovaj trenutak važan za celu zemlju i biće dodatna energija za Vladu Srbije i predsednika Aleksandra Vučića da se izdvoji novac za izgradnju Nacionalnog stadiona i poboljšanje infrastrukture.

"Obećali smo izgradnju Nacionalnog stadiona 2018 i ovo je podsticaj za državu da izdvoji novac, kao i da pomogne Zvezdi i Partizanu. Nadam se da ćemo od UEFA dobiti priliku da organizujemo nešto veliko, Superkup ili finale Lige šampiona. Takođe se nadam da će država stati iza fudbala i našeg projekta i ovim putem apelujem da se pomogne u poboljšanju fudbalske infrastrukture širom zemlje. Tu ne mislim samo na Zvezdu i Partizan, već i na ostale klubove kojima treba moderna infrastruktura i stadioni da reprezentacija ne igra stalno u Beogradu", zaključio je Slaviša Kokeza.

(FOTO: MN press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.