I Kokeza u euforiji: Popio sam četiri bensedina...

Izvor: Mondo, 09.Okt.2017, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Kokeza u euforiji: Popio sam četiri bensedina...

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije bio je presrećan zbog velikog uspeha i plasmana na Svetsko prvenstvo.

Prva velika misija i uspešan završetak!

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza nasmejan i srećan dočekao je kraj utakmice protiv Gruzije. Srbija je na Mundijalu. Prvi cilj koji je postavio kada je  došao na čelo FSS - ispunio je.

Međutim, posle utakmice u kojoj je overena viza za Rusiju, nije želeo mnogo da priča.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
"Ne mogu ništa da pričam, biće vremena. Sada sam pun utisaka", rekao je Kokeza novinarima posle pobede nad Gruzijom (1:0) u Beogradu.

Kokeza je sačekao sve reprezentativce ispred svlačionica stadiona "Rajko Mitić" i čestitao im na velikom uspehu.

A, onda se, ipak, obratio predstavnicima medija.

"Popio sam četiri bensedina u drugom poluvremenu", rekao je u šali prvi čovek FSS.

"Zadnjih 15 minuta, od gola Prijovića, kao da se igralo sat vremena. Nikad kraja... Veliki je ovo uspeh za našu zemlju i reprezentaciju, posebno što neke kvalitetne reprezentacije nisu izborile plasman, a neke će u baraž. Uživamo u ovom uspehu, koji je kruna posle uspeha Zvezde i Partizana. Čestitam selektoru i igračima", rekao je Kokeza.

"Ovaj uspeh daje nam energiju i podstrek, kako FSS, tako i državi od koje očekujemo da poveća ulaganja u srpski fudbal. Tu ne mislim samo na Zvezdu i Partizan, već i na ostale klubove kojima treba moderna infrastruktura i stadion da reprezentacija ne igra stalno u Beogradu. Očekujemo da će biti ispunjeno obećanje i da će 2018. zaista krenuti izgradnja nacionalnog stadiona", podvukao je Slaviša Kokeza.

Reprezentacija Srbije završila je na prvom mestu D kvalifikacione grupe za Svetsko prvenstvo i tako, posle osam godina, obezbedila mesto na Mundijalu.

POVEZANE VESTI

SRBIJA IDE NA SVETSKO PRVENSTVO!!!Junak Srbije: Ovo sanjaš kao dete!Dosanjali san - Srbija OPET na Mundijalu!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kokeza presrećan, ovo je njegova prva reakcija

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2017

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije večeras blista od sreće, kao i svi ljubitelji fudbala u našoj zemlji...Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza rekao je danas da je pun utisaka posle plasmana na Svetsko prvenstvo i da će biti vremena za priču..."Pun sam utisaka, ne mogu sada...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.