Izvor: Blic, 23.Jun.2023, 09:22

Kao da smo dobili mini Mundijal! Zbog EXPO 2027 niče ceo mali grad pored Surčina, a ovo je sve što za sada znamo

Srbija je na jučerašnjoj Generalnoj skupštini Međunarodnog biroa za izložbe izabrana za domaćina renomirane međunarodne izložbe EXPO2027. Kako je saopšteno, Srbija je pobedila u sva 4 kruga glasnja u kojima je imala i najveći broj glasova i tako pobedila SAD, Tajland i Španiju koji su se trkali.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zasijala Kula Beograd: "Srbija je pobedila na izložbi EKSPO 2027" FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 23.Jun.2023

Srbija je izabrana za domaćina renomirane međunarodne izložbe EXPO2027, a tim povodom zasijala je večeras Kula Beograd...Naime, na Kuli je velikim slovima ispisano: "Srbija je pobedila na izložbi EKSPO 2027", a na animaciji se pojavljuje i srpska zastava...Podsetimo, naša zemlja je pobedila u sva...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.