Kajakaši nastavljaju sa uspesima: i Marko Tomićević ide na OI!

Izvor: Blic, 19.Avg.2011, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kajakaši nastavljaju sa uspesima: i Marko Tomićević ide na OI!

Srpski kajakaški reprezentativac Marko Tomićević učestvovaće na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine jer je na Svetskom prvenstvu u Segedinu zauzeo šesto mesto, a za najboljih osam obezbeđen je prolazak na najveću svetsku smotru sporta.

Tomićević je do cilja stigao tri minuta i 43,052 sekundi posle starta, a za medalju je bilo potrebno 3:39,818, što je ostvario Norvežanin Eirik Veras Larsen. Zlato je osvojio Adam van Koeverdan iz Kanade (3:36,194) >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a srebro Šveđanin Anders Gustafson (3:39,488)

Podsetimo, pored Tomićevića, plasman na Olimpijske igre svojim rezultatima na šampionatu planete u Segedinu ostvarili su ženski i muški četverac.

Povezane vesti: I muški četverac Srbije ide u London! Kajakaški uspeh: Ženski četvorosed Srbije ide na Olimpijske igre
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   London

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.