Izvor: HotSport.rs, 02.Sep.2017, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVALIFIKACIJE ZA SP: Vels bolji od Austrije, ‘crvena furija’ deklasirala Italiju (VIDEO)

Odigrane su još četiri utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji, dok je meč između Hrvatske i tzv. Kosova prekinut zbog nevremena.
Za ljubitelje fudbala u našoj zemlji najzanimljiviji je bio meč u Kardifu gde je reprezentacija Velsa dočekala Austriju. Domaća reprezentacija je pobedila golom rezerviste Vudburna u 74. minutu.
Velšani su tako zadržali nadu da mogu do plasmana na Mondijal >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u Rusiju, ostali su u trci sa Srbijom i Irskom, dok Austrijanci moraju da čekaju neku drugu priliku.

Na Santjago Bernabeu su se sastale reprezentacije Španije i Italije, a uspešnija je bila ‘crvena furija’ koja je slavila sa 3:0. Španci su večeras demonstrirali silu nad Italijanima i ubedljivom pobedom po svemu sudeći obezbedili plasman u Rusiju. Azuri će u baraž gde će svakako biti najmanje poželjan rival na žrebu.
Isko je majstorijom iz slobodnog udarca u 14. minutu matirao Bufona, a isti igrač je posle solo akcije još jednim sjajnim udarcem van šesanesterca u 40. minutu duplirao vođstvo Španije. Tačku na i stavio je Morata posle fantastične kontre domaće reprezentacije.

Spain vs Italy 3-0 – All Goals & Highlights… by footballgoalshow
Ukrajina je pobedom nad Turskom od 2:0 izbila na čelo grupe I. Oba gola za domaću reprezentaciju je postigao novi fudbaler Borusije Dortmund Andrej Jarmolenko. Drugi meč ove grupe između Hrvatske i tzv. Kosova prekinut je posle samo 20 minuta igre zbog jakog pljuska u Zagrebu. Postoji mogućnost da ovaj meč bude nastavljen sutra, ali u ranim jutarnjim satima jer Hrvatska već u utorak ima teško gostovanje u Turskoj.

Makedonci su napravili iznenađenje pobedivši Izrael u gostima. Jedini strelac na meču bio je napadač Đenove Goran Pandev. I pored pobede Makedonci nemaju nikakve đanse da se plasiraju na Mundijal.
KVALIFIKACIJE ZA SP 2018:
Grupa D
Srbija – Moldavija 3:0 (2:0)
(Gaćinović 20, Kolarov 30, Mitrović 81)
Gruzija – Irska 1:1 (1:1)
(Kazašvili 34 – Dafi 4)
Albanija – Lihtenštajn 2:0 (0:0)
(Roši 55, Agoli 78)
Finska – Island 1:0 (1:0)
(Ring 8)
Hrvatska – tzv. Kosovo
(prekinuto zbog nevremena)
Izrael – Makedonija
(Pandev 73)
Španija – Italija
(Isko 14,40, Morata 77)
Ukrajina – Turska
(Jarmolenko 18,42)
Vels – Austrija
(Vudburn 74)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

The post KVALIFIKACIJE ZA SP: Vels bolji od Austrije, ‘crvena furija’ deklasirala Italiju (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.