KVALFIKACIJE ZA SP: Srbija savladala Irsku, jedna pobeda nas vodi u Rusiju! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 05.Sep.2017, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVALFIKACIJE ZA SP: Srbija savladala Irsku, jedna pobeda nas vodi u Rusiju! (VIDEO)

U 8. kolu ‘D’ grupe za Svetsko prvenstvo u Rusiji, Srbija je sa 1:0 (0:0) pobedila Republiku Irsku u Dablinu i sad je još samo jedan trijumf deli od najveće fudbalske planetarne smotre.

San polako postaje stvarnost. Srbija je veoma blizu Svetskog prvenstva u Rusiji. ‘Orlovi’ su hrabrom igrom, sa deset igrača više od polovine >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << poluvremena savladali Irsku u Dablinu sa 1:0 i sada nas deli samo jedna pobeda u mečevima sa Austrijom u gostima i Gruzijom u Beogradu do plasmana među 32 najbolje zemlje planete. Strelac pobedonosnog gola – Aleksandar Kolarov.
Srbija je u prvih 45 minuta imala više prilika za gol. Sve je počelo već u 2. minutu kada je Kostić loptu vratio na ivicu šesnaesterca, Matić je šutirao sa sredine, ali je njegov pokušaj izblokiran. Nedugo zatim Irska je postigla gol, tačnjije Dafi, ali je sudija Čunejt Čakir poništio uz pomoć svog asistenta. Domaćin je blizu gola bio u 20. minutu, posle brzog kontranapada Long je šutirao sa 16 metara podprečku, ali je Stojković loptu boksovao u korner.
2018 FIFA World Cup Qualifier, Aviva Stadium, Dublin 5/9/2017
Republic of Ireland vs Serbia
Ireland’s Ciaran Clark with Dusan Tadic of Serbia
Mandatory Credit ©INPHO/Tommy Dickson

Srbija je najveću šansu imala u 33. minutu. Matić je loptu dodao do Kolarova, ovaj je na levi bok pružio do Kostića, lopta je vraćena na peterac, Mitrović je loše šutira po zemlji, a golman Irske Rendolf je jedva izbacio u korner. U 42. minutu nova šansa za ‘orlove’, Kostić je loptu vratio na ivicu kaznenog prostora, Rukavina je šutirao levom nogom nebu pod oblake. Na poluvreme se otišlo rezultatom 0:0.
Drugi deo igre naš tim je počeo kao i prvi – polušansom. Tadić je namestio, šutirao, ali pravo u čuvara mreže Vest Hema Rendolfa. To kao da je najavilo događaj koji će uslediti. Tadić je sjajno na ivici kaznenog prostora uposlio Kostića, ovaj je loptu odložio na levi bok, a Kolraov je šutirao kao iz topa, od prečku pogodio mrežu za – 1:0.

U 68.minutu nepromišljen potez Maksimovića. Defanzivac Napolija je kao poslednji igrač odbrane faulirao Marfija, a sudija Čakir mu je pokazao crveni karton i ostali smo sa deset igrača na terenu. Irska je od tog momenta krenula u punu ofanzivu, ali jalovu. U 77. minutu domaćin je tražio penal, Odaudi je centrirao, Vuković izbio loptu glavom, a Irci tražili penal, Čakir nije naseo.
U 85. minutu Irska je napala po desnom boku, bek Kristi je ušao u sredinu, šutirao slabijom levom nogom, ali pored gola. Samo dva minuta kasnije opasan šut Marfija, ali je Stojković bio na mestu.
REPUBLIKA IRSKA – SRBIJA 0:1 (0:0)
Kolarov 55
Stadion: Aviva
Kapacitet: 51.700
Sudija: Džunejt Čakir (Turska)
IRSKA: Rendolf, Kristi, Dafi, Klark, Vord (Odauda), Brejdi, Hulahan (Marfi), Mejler, Meklin, Volters, Long.
SRBIJA: Stojković, Ivanović, Maksimović, Vuković, Rukavina, Milivojević, Matić, Kolarov, Tadić (od 81. Gudelj), Kostić (od 72. S. Mitrović), A. Mitrović (od 79 Prijović).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

The post KVALFIKACIJE ZA SP: Srbija savladala Irsku, jedna pobeda nas vodi u Rusiju! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Timski, kao na fotografiji!

Izvor: Mondo, 05.Sep.2017

Naša reprezentacija je "zrelom" i timskom igrom savladala Republiku Irsku, i ovom pobedom u Dablinu došla na korak od plasmana na Svetsko prvenstvo.

Nastavak na Mondo...

PORUKE NAVIJAČA: Euforija ponovo trese Srbiju, jedan momak svojim tvitom uspeo da je nasmeje (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 06.Sep.2017, 00:36

Fudbalska reprezentacija Srbije uspela je da savlada Republiku Irsku u Dablinu i tako sa 18 bodova dođe na korak do plasmana na Svetsko prvenstvo, a deli je samo jedan pobeda u duelima sa Austrijom u Beču i Gruzijom u Beogradu.. . Naravno, odmah posle meča počele su da ‘gore’ društvene mreže....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.