KLUPSKO SP: Vakifbank osvojio planetu, Brakočevićeva MVP

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Okt.2013, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLUPSKO SP: Vakifbank osvojio planetu, Brakočevićeva MVP

Vakifbank iz Istanbula, za koji igraju Jelena Nikolić i Jovana Brakočević, osvojio je titulu prvenstvo sveta za klubove.
(FOTO: fivb.org)
Turski klub je u finalu savladao Unilever Volej iz Brazila, za koji igra Brankica Mihajlović, s 3:0 (25:23, 27:25, 25:16). Jovana Brakočević, korektor Srbije i Vakifbank Istanbula iz Turske, proglašena je za najbolju igračicu (MVP) >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Svetskog prvenstva u Švajcarskoj.
Brakočevićeva je jedina igračica u Evropi, koja je na četiri takmičenja proglašavana za najbolju igračicu (MVP): Evropskom prvenstvu 2011, Evropskoj ligi 2011, Ligi šampiona 2013. i Svetskom klupskom prvenstvu 2013.
Bronzane medalje su osvojile odbojkašice Gvandonga Evergrandea iz Kine, koje su u utakmici za treće mesto pobedile Volero Cirih, za koji igraju Nađa Ninković, Mira Golubbović i Jovana Gogić, sa 3:1 (24:26, 25:23, 25:18, 25:21)
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

ODBOJKA: Jovana Brakočević "svetska, a naša"!

Izvor: Mondo, 13.Okt.2013

Korektor reprezentacije Srbije i turskog Vakifbanka proglašena je za najbolju igračicu Svetskog klupskog prvenstva..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.