KLADIONICE NAM NE VERUJU: Evo kolika je kvota da Srbija osvoji zlato na Mundobasketu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2023, 11:34

KLADIONICE NAM NE VERUJU: Evo kolika je kvota da Srbija osvoji zlato na Mundobasketu

Slede polufinalni dueli.

Svetsko prvenstvo u košarci ulazi u poslednju fazu, slede polufinalni dueli posle koji će biti poznato koje dve reprezentacije će se boriti za zlatnu medalju i titulu svetskog šampiona.

Kladionice nemaju dilemu. Selekcija SAD je ubedljivo najveći favorit i bilo bi veliko izenenađenje da se neka druga reprezentacija nađe na najvišem stepeniku pobedničkog postolja.

Ekipa Stiva Kera predvodi polufinaliste po šansama – >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kvota na Amerikance je 1.55. Zatim, prema mišljenju bukmejekra, slede Kanada (4.00), Nemačka (8.00) i  tek na kraju Srbija (9.00).

U petak su na programu u Manili oba polufinala. Od 10.45 po srednjoevropskom vremenu igraju Srbija i Kanada, a od 14.30 sastaju se SAD i Nemačka.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.