Japan savladao Dansku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2010, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Japan savladao Dansku

JOHANEZBURG -

Fudbaleri Japana plasirali su se večeras u osminu finala na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, pošto su pobedili Dansku sa 3:1, u poslednjem meču Grupe E.

Golove za Japan su postigli Keisuke Honda u 17. minutu, Jusušito Ende u 30. i Šinđi Okazaki u 87. minutu, dok je jedini pogodak za Dansku postigao Jon dal Tomason >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u 81. minutu.

U drugoj utakmici Grupe E Holandija je savladala Kamerun sa 2:1 i zauzela prvo mesto. U osmini finala Japan će se sastati sa Paragvajem, a Holandija sa Slovačkom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.