Japan u osmini finala posle podbede nad Danskom

Izvor: S media, 24.Jun.2010, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Japan u osmini finala posle podbede nad Danskom

Fudbaleri Japana plasirali su se večeras u osminu finala na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, pošto su pobedili Dansku sa 3:1, u poslednjem meču Grupe E.

Golove za Japan su postigli Keisuke Honda u 17. minutu, Jusušito Ende u 30. i Šindji Okazaki u 87. minutu, dok je jedini pogodak za Dansku postigao Jon dal Tomason u 81. minutu.

U drugoj utakmici Grupe E Holandija je savladala Kamerun sa 2:1 i zauzela prvo mesto. U osmini finala Japan će se sastati sa Paragvajem, a Holandija sa Slovačkom.
Pogledaj vesti o: Honda

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Japan savladao Dansku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2010, 00:07

JOHANEZBURG -..Fudbaleri Japana plasirali su se večeras u osminu finala na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, pošto su pobedili Dansku sa 3:1, u poslednjem meču Grupe E...Golove za Japan su postigli Keisuke Honda u 17. minutu, Jusušito Ende u 30. i Šinđi Okazaki u 87. minutu, dok je jedini pogodak...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Honda: Za Japan ništa nije nemoguće

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2010

JOHANEZBURG -..Fudbaler Japana Keizuke Honda izjavio je posle trijumfa u meču sa Danskom na Svetskom prvenstvu i plasmana u osminu finala da je "to velika pobeda, ali da je naredni meč još važniji"...Japan je pobedio Dansku sa 3:1, u poslednjem kolu takmičenja u Grupi E na SP, i osvojio drugo mesto...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.